Goran Višnjić Archive
Press

EKSKLUZIVNO Goran Višnjić odlazi iz Amerike i s obitelji okreće novu stranicu u životu
By: Dolores Tolić // Gloria
14 August 2019

Dok film ‘General’ u Hrvatskoj obara rekorde gledanosti, glavni glumac Goran Višnjić (46) u svom se američkom domu prisjeća snimanja i najzahtjevnije uloge u karijeri te za magazin Gloria otkriva zašto je sa suprugom Evom i sve četvero djece prešao na veganstvo te ekskluzivno najavljuje skoro preseljenje obitelji u Europu.

Iako njegova holivudska karijera traje točno dvadeset godina - otkako se iz Hrvatske preselio u SAD - markantni Šibenčanin danas izgleda bolje nego ikada. Svjedoče to i fotografije snimljene ovih dana na njegovim omiljenim lokacijama, između kalifornijskih gradića Santa Monica i Palos Verdes, gdje s obitelji živi zadnje tri godine. A kako nam je ekskluzivno priznao - u svom najintimnijem intervjuu koji je dosad dao nekom mediju - ovo mu je posebno sretan period u životu. Sa suprugom Evom, kćeri poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, proljetos je proslavio dvadeset godina braka, njegovih četvero klinaca - Tin (12), Vivien (10), Vigo (8) i Lana Lourdes (12), čija je majka Šibenčanka Mirela Rupić - zdrava su i dobra djeca, a uskoro okreće i novu stranicu u životu. Iduće ljeto obitelj se seli u Veliku Britaniju i trenutačno su u potrazi za novim domom na jugozapadu Engleske. Uz sve to, iza Višnjića je i jedan od najvećih profesionalnih izazova u karijeri - uloga Ante Gotovine u filmu “General” u režiji njegova tasta Antuna Vrdoljaka.

U intervjuu, uz koji magazin Gloria u novom broju donosi i deset ekskluzivnih fotografija Gorana Višnjića, njegove supruge Eve te četvero djece, glumac je osim o poslovnim izazovima iskreno progovorio i koje životne vrijednosti nastoje usaditi sinovima i kćerima, pokazuju li i oni interes za glumu, koju školu pohađaju, kao i koji su najveći izazovi odgoja djece u Americi.

Ispričao je i kako su se  njihov sin Vigo i kći Lana izliječili nakon što su postali vegani te koliko im je prehrana važna za održavanje zdravlja obitelji. 'Volimo naglasiti da smo se na primjeru naše djece uvjerili koliko je prehrana važna za zdravlje. Vigo je, primjerice, imao ekceme na koži, koje nitko nije znao izliječiti. Kad smo mu, isključivo iz humanih razloga, iz prehrane izbacili mliječne proizvode, sve mu se povuklo u roku od nekoliko dana. Lana je svojedobno bila teško bolesna, imala je autoimunu bolest i razni specijalisti su joj prognozirali presađivanje jetre. I ona je prešla na vegansku prehranu i nakon nekoliko mjeseci, te uz uzimanje određenih vitamina, stanje joj se popravilo. Njezina je krvna slika danas savršena', govori Višnjić.

Za Gloriju je priznao je i da s obitelji odlučio preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani. Klincima, priznaje, u Americi silno nedostaju njihovi bake i djedovi, a čak tri godine nisu kao obitelj boravili u Hrvatskoj. Trenutačno u Cornwallu traže kuću, a uvjet im je da ima veliku okućnicu jer sa sobom vode kućne ljubimce, a žele i posaditi smokvu i murvu koja je Vigu jedna od najdražih voćki. Za kraj je otkrio kako bi volio provesti starost te koja je najveća Evina i njegova želja. 

Uz novi broj Glorije ne propustite: Knjižica s intrigantnim životnim pričama glumaca iz turskih sapunica, te potražite poseban dar: uz kupnju nadmadraca Dormeo Silver Plus 3 zone i Silver Plus 4+1 s 50% popusta, čitatelji Glorije dobiju na dar Dormeo 2u1 Colling jastuk.

[ source ]


Goran Višnjić Archive is a fansite for Croatian-American actor Goran Višnjić. He is best known for his role as Dr. Luka Kovač on ER, and he has also appeared in films such as Practical Magic, The Girl With The Dragon Tattoo, and Fátima. Most recently he has starred as Garcia Flynn on NBC's Timeless, and as famed inventor Nikola Tesla in the BBC’s Doctor Who.

Established:        20 December 2019
Maintained by:    BattleshipGarcy
Donate at:           GTX Public Pay


StopBullying
988 Suicide & Crisis Lifeline


[ this site is paparazzi free ]

 

© Goran Višnjić Archive 2019-2023 // Goran Višnjić Archive is an unofficial, non-profit fansite for Goran Višnjić with the intention to help promote his talent and career. This site has no official affiliation with Goran Višnjić, his family, or any of his representatives - it is run by a fan for fans. All content published here is the property of the authors who hold the respective copyrights. Absolutely no infringement intended. Photos, articles, etc. are published only for informational purposes.
Read the full Disclaimer and Terms of Use on this page
.